Saimaan Skiitat ry
   Etusivu            Yhdistyksen hallinto
 
Saimaan Skiitat ry
 
 
saimaanskiitat.fi
 
 
 
Sisältö:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
YHDISTYKSEN HALLINTO
 
 
 
 
 
Saimaan Skiitat ry noudattaa hallinnossaan ja toiminnassaan rekisteröidyn yhdistyksen säännöksiä. Vuosikokous pidetään huhtikuun aikana. Äänioikeus on yhdistyksen jäsenillä. Kokouksessa valitaan yhdistyksen hallitus, joka kokoontuu tarvittaessa. 
 
 
Hallitukseen kuuluvat:
  • Seppo Salpakari, puheenjohtaja
  • Tero Parsama, varapuheenjohtaja ja rahastonhoitaja
  • Markus Petsalo, sihteeri
  • Matti J Kuronen, jäsen
  • Risto Savolainen, varajäsen
  • Kirsi Rovio, varajäsen 
 
Yhdistyksen jäsenyyttä anotaan hallitukselta. Jäseniksi voivat liittyä henkilöt, jotka kannattavat yhdistyksen toiminnan tavoitteita.
 
Jäsenmaksuista päättää vuosikokous. Tällä hetkellä liittymismaksu on 20 € ja vuotuinen jäsenmaksu 20 €. Kannatusjäsenmaksun suuruus on 100 euroa.
 

Sääntöjensä mukaisesti yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja. Se voi myös panna toimeen keräyksiä ja järjestää myyjäisiä ja arpajaisia sekä juhlatilaisuuksia. 
 
Yhdistyksen ensisijainen tavoite on rakentaa Skiittasaareen tsasounia ja kappeleita. Rakentamisen rahoittamiseksi hankitaan lahjoitusvaroja yksityisiltä henkilöiltä sekä yhteisöiltä ja liikelaitoksilta. Myös rakennustarvikkeiden lahjoituksia otetaan vastaan.
 
Yhdistys järjestää talkootapahtumia rakennusprojektiensa yhteydessä.
Yhdistyksen toimesta järjestetään saareen pyhiinvaelluksia sekä pidetään jumalanpalveluksia ja ekumeenisia tilaisuuksia tsasounissa ja kappeleissa.
 
 
 
 
* * *
 
 
 
 
 
Kiitosakatistoksesta Luojalle
12.  Kontakki
 
Useammin kuin kerran olen nähnyt Sinun kunniasi heijastuksen kuolleiden kasvoilla. Mikä kauneus, mikä taivaallinen ilo niiltä loistikaan! Kuinka kirkkaat heidän, nyt hengellistyneet, piirteensä olivatkaan! Tämä on jälleen löytyneen onnellisuuden ja rauhan voitto. Hiljaisuudessa he kutsuivat Sinua. Kuolemani hetkellä valaise myös minun sieluni, joka kutsuu Sinua: Halleluja!