Saimaan Skiitat ry
   Etusivu
 
Saimaan Skiitat ry
 
 
saimaanskiitat.fi
 
 
 
Sisältö:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

SAIMAAN SKIITAT RY

Tervetuloa tutustumaan Skiittasaareen sekä Saimaan Skiitat ry:n toimintaan!

  
Saimaan Skiitat ry toivottaa Sinut tervetulleeksi tutustumaan toimintaansa sekä Ilkonsaaren rakentamiseen Skiittasaareksi.
 
 
Saimaan Skiitat ry on eräiden yksityishenkilöiden perustama ekumeeninen yhdistys. Sen päätavoite on tuoda uutta syvällistä sisältöä ja virkistystä Saimaan vesillä purjehtiville. Tässä tarkoituksessa eteläisen Saimaan saariston helmeksi on suunniteltu ns. Skiittojen saarta, jonne on tarkoitus pystyttää seitsemän tsasounaa tai pientä kirkkoa. Rakennettavat pyhäköt edustavat itäistä kristillistä perinnettä, ja niiden esikuvat on valittu merkittävistä luostareista kristinuskon etenemisreitin varrelta Bysantista pohjolaan.
Näin saari kertoo rakennusteknisin keinoin itäisen kristillisen perinteen siirtymisestä vuosisatojen aikana Välimeren alueelta Jäämerelle, apostolien ajoista nykypäivään.
 
 
 
Tällä sivulla on vierailtu

kertaa
 
 
 
 
 
 

Οι Σκήτες της Σάϊμαα

 
 
  
 
* * *
 
 
 
Kiitosakatistoksesta Luojalle

1. Kontakki

 
Turmeltumaton Herra,  Sinä ohjaat Kaitselmuksesi mukaan kädelläsi  elämämme oikeaan suuntaan meidän pelastukseksemme.  Me kiitämme Sinua kaikesta siunauksestasi,  siitä, minkä tiedämme tai emme tiedä:  maallisesta elämästämme ja taivaallisesta ilosta tulevassa valtakunnassasi.  Armahda siis meitä jotka laulamme:  Kunnia olkoon Sinulle Jumala, iankaikkisesta iankaikkiseen!